STATUS UPDATED!
لا اله الا الله محمد رسول الله
The Blog: 400 follower =) , thanks!

gambar

heartbeat

nuffie

Jul 28, 2011

400 follower =) , thanks!

Assalamualaikum...
Waalaikumussalam...

anyeong~!
hai~!

terima kasih sebab follow saya =)
blog ini sangat la huduh nya...
tapi tidak diketahuan ada orang sanggup follow...

thanks!
awak nak award ke?
miss ieka?
tp saya buat selalu tak cantik...
huhu...
nanti saya cuba usahakan...

adakah ini kali pertama owner blog tanya soalan macam tu dekat follower dye?
maafkan saya kerana bertanya...

oke, mau tido...
nanti saya nak cuba post pasal wordless wednesday jugak...
dengan spontaneous thursday...
ramai orang dah buat...
hohoho =='

hermmm...
nak letak apa dalam entri tu ek?
herm...

tak pe la...
saya tido dulu...
nite2 =)

*saja cuba2 pakai format align right* =='
k tata!

f0r ReaDing ^___^

tekan like anda pasti jadi lagi cute dari adik anda

8 miRacLe! 0ucH! ^^:

reza al-razi said...

Tahniah2.. sama la kita.. follower da capai angka 400..

mizzkechique said...

TAHNIAH... KEEP BLOGGING YA... =)

lavenderlover said...

like ur blog!..u know what, i guess we have 2 common things..1st we like purple & 2ns we both like korean artist rite?hehe..>_<

purplekyu^_^ said...

>>>reza al-razi
terima kasih =)
hehe...tahniah juga...

purplekyu^_^ said...

>>>mizzkechique
hehe...terimakasih...
insyaAllah =)

purplekyu^_^ said...

>>>lavenderlover
ehhe...btol3
nmpaknyer camtu la...2 common things!hehe...XD

budakmengong said...

dh btmbh lg 6org la follower purplekyu.=)

purplekyu^_^ said...

>>>budakmengong
hehe...sgt sikit baru... =)