STATUS UPDATED!
لا اله الا الله محمد رسول الله
The Blog: SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY

gambar

heartbeat

nuffie

Nov 10, 2011

SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY

Assalamualaikum...
Waalaikumussalam...




nak join klik banner~
wee~


SYARAT-SYARAT :
  1. Follow blog Hany. Mesti taw :P mekaseh :)
  2. Buat satu entry pasal segmen ni yang bertajuk "SEGMEN JOM FOLLOW RERAMAI by HANY"
  3. Letak banner kat atas and linkkan ke entry ni :)
  4. Copy syarat2 ni masokkan dalam entry hampa.Takmau pon tak pa.
  5. Tag sekurang2nya 2 atau 3 orang blogger lain and pastikan depa taw :) Lagi banyak lagi bagus
  6. Letak link entry ampa kat comment box di entry ini :) And pastikan url tu full taw sebab saya akan update entry ni dari semasa ke semasa untuk masokkan url ampa.Time tu ramai2 pakat blogwalking n follow k! :)
    Contoh url : http://hanyrarawifsillystory.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-follow-reramai-by-hany.html
  7. Saya akan pilih 10 blog yang cantek, kreatif n entry menarik untuk direview lepas tarikh tutup segmen ni :)
|Tarikh Tutup|
#akan diupdate kemudian

saya nak tag :

tata! :D

f0r ReaDing ^___^
 

tekan like anda pasti jadi lagi cute dari adik anda

8 miRacLe! 0ucH! ^^:

Hany Rara said...

tenkiu dear for joined :)
btw, follow u comel belog :)

purplekyu^_^ said...

@Hany Raramy pleasure :)
thanks! :)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Dear , datang dari segmen dan follow. Keep in touch =)

nita said...

Hye !
Salam perkenalan...
Follow dari segmen yang same.
Bw same2 jom ?
Btw, chumel blog !
Hehe.. Segmen follow reramai

FiHa said...

singgah dr segmen yg same!
sudi la jenguk sini =)

purplekyu^_^ said...

@|| A Lady Named .. Yantiey || thanks dear, come again :P

purplekyu^_^ said...

@nita thanks :D
salam perkenalan juga...
insyaAllah :)

purplekyu^_^ said...

@FiHa
thanks! =)
insyaAllah