STATUS UPDATED!
لا اله الا الله محمد رسول الله
The Blog: nyaris-nyaris 0_0

gambar

heartbeat

nuffie

Dec 27, 2010

nyaris-nyaris 0_0

Assalamualaikum bloggers yg cun(4 gurlz) n ape2 je la(4 boyz)...(org laki x boley puji lebey2 =p)
xde la guro je...huhuhu

smlm hntr akk gi u...
my second sistar...

pastu smlm dah mkn zinger crunch kfc burger! yay!huhu...
*sian btol saye...baru je dpt mkn...huhuhu...=p
msty ramai yg dah pnh mkn^^
tp bkn la pnting sgt pun mkn burger tu...so...kalo blom mkn ag...jgn la sdeyh2 :) (pujuk-aty)
buat bnde pnting dlu baru la yg x bape nk pnting okeh^_^ * ucapan dah TAMAT* =p



TAPI mmg sedap burger tuuu!!!hohoho :)
bak kate org tuh...~i loike~ hehe ^^
tp bkn tjuk entri ney bkn la pasal mkn burger x pon psl hntr my sis gi u...

smlm nyaris2 motor kat rumah ney nak kne curi...
huh! berani sgt...
abh yg mase tu nak masok rmh yg tegur mamat pencuri tu...
abh tnye ape ek? xigt dah...

ade dua org...sorang tu parking motor dye kat dlm kwasan rmh...
sorang ag...x bape igt...sama ada dye diri kat tepi motor x pun dye duduk teros kat motor yg ade kat rmh neyh...

pstu lps abh tnye...sorng yg parking motor dye kat dlm kwasn rmh tu jwb "xde pape pakcik..."
tp yg sorng ag yg dekat ngan motor hak milik keluarge saye tu tunduk je...msty dye takut...
tp x kenal pon sape dorunk tuh...

due2 orang pakai helmet...tp tau sgt taktik dorunk...cube fikir knape ade yg duduk kat motor yg ade kat rmh saye n sorang ag siap parking dlm kwasan rmh...
hermm...sng je jwapan nyer kan...

pastu dorunk pun tros blah...maybe dye igt kat rmh xde org mase tu...
sbnrnyer ade je...huhuhu...

muge2 xde la dah jadi kejadian cmtu...amin...

mlm kejadian tersebot(ayt x hengat...huhu~)
ade bunyi motor org mcm berhnti dekat depan rmh...
adekah dorunk ngusha dulu motor tu?
huhu...jawapannyer...kena fikir sendiri la=,=

emm...btw...rsenyer xdpt la nk BW kat blog2 anda semua...
bab saye saket gigi...dah 4 hary kut...dan dah 3 malam susah nak tido... :((
3hary 2mlm dpt thn ag...smlm x tahan...terkeluar la jugak airmatanyer...huhuhu=p

k la...dokan saye sht sejahtera ye...
maaf kalau ade yg tersilap kate dlm entri ney...atau di luar entri k...
Assalamualaikum readers^^

purple note : ouch! its hurt!my teeth!


tekan like anda pasti jadi lagi cute dari adik anda

6 miRacLe! 0ucH! ^^:

taniameow said...

salam dik cyg!
alolo cian dia..
cepat2 sembuh yee syg!
love u! :)

LaLa said...

sian nyer...
memg sakit sgt lau sakit gigi...
moga cepat sembuh yer :)

purplekyu^_^ said...

>>>taniameow
wassalam akk cyg!huhu
hehe...
alhamdulillah...smlm dah wat rwatan...
love u too! :)

purplekyu^_^ said...

>>>LaLa
hehe...
yup..dah masuk 5 hary smlm...
tp dah baik la jugak^^...
thanks:)

-Sis- said...

moge cepat sembuh~ ^^

p/s: sis da ambek award unnie tuh! kumapta!

purplekyu^_^ said...

>>>SiS
alhamdulillah...dah sembuh dah ^_^

p/s: cheon-maneyo n kumapta too 4 u Sis bab sudi amek award tu...ngee~