STATUS UPDATED!
لا اله الا الله محمد رسول الله
The Blog: tb : sunkyungkwan scandal

gambar

heartbeat

nuffie

Dec 13, 2010

tb : sunkyungkwan scandal

Assalamualaikum Bloggers...
tdy tgk sunkyungkwan scandal n den bru dpt update psl cite tu...

ats permintaan seorng dongsaeng... :)
maka dgn kaseh sygnyer nak update kat cni psl cite tu...hoho...

tdy yg smpat unnie tgk...

gu yongha a.k.a soojungki(knl kan?-prnh jdy mc tuk MB)...haa...dye tu sbnrnyer not nobility...dye sbnrnyer org bese2 je...bkn berada pun...
dye bgtau rahsia dye tu dkt sume student sunkyungkwan sbb dye x nk terikat ngan yg jahat tu...
unnie pon x egt name yg jaat tu...huhuhu =p

unnie x tau la yg jaat tu ugut utk ape...tp lee seounjun pulak masok penjara...
dah lame kut dye duduk dalm tu...(byk dah eps yg tetinggal)
dye masok pnjara sbb org egtkn dye red writer...tp sbnrnyer bkn dye pun kan...

jdynyer sume student sunkyungkwan nk buat rusuhan la kira...nk protes tuk bebaskan lee seonjun...rusuhan tu diketuai oleh kim yunsik...
pstu mlm tu pulak kim yunsik gi kat pnjara tu tuk jmpe ngan lee seonjun...
dye ckp dye suke la kat lee seonjun...
n yg ade sorng prmpuan(cik mude) yg suke kat lee seonjun tu terdgr ape yg kim yunsik ngan lee seonjun borak...

jdynyer...dye tau la kim yunsik tu sbnrnyer prmpuan...
pstu smbil jln cik mude tu borak ngan pembntu dye...
tut tut terdgr la pulak kat org jaat tu yg kim yunsik tu sbnrnyer prmpuan...
n kim yunsik dah jmpe dah ape yg ayh dye suh dye cari...
geum__________ ape tah...huhuhu...pstu abes...^^

k...
Assalamualaikum Readers^^


tekan like anda pasti jadi lagi cute dari adik anda

5 miRacLe! 0ucH! ^^:

SiS~! said...

sis hargai jase unnie citekan drama nih.. haha!
tp sis dpt rse yg cite ni mmg complicated eh? tu pasal unnie susah nk cite.
uh, uh! sis terharu sbb unnie tulis 'maka dgn kaseh sygnyer...' waa~ trimas byk2!

purplekyu^_^ said...

>>>SiS~!
huhuhu...agaknyer mmg complicated...huhu...
tengs ye^^
my pleasure byk2... :))

purplekyu^_^ said...

lalala~^^testing2

iniialahaku said...

ptotla xpham pa pe..cte korea rupanya..haha

purplekyu^_^ said...

>>>iniialahaku
hehehe..bebelit-belit sy cerite kut...huhuhu :))