STATUS UPDATED!
لا اله الا الله محمد رسول الله
The Blog: [k][e][m]! part 2

gambar

heartbeat

nuffie

May 1, 2011

[k][e][m]! part 2

Assalamualaikum...
Waalaikumussalam...

huhu...yg entri part 1 punyer pon xde org bace...
nak buad part 2 pulak...
haha...
xpe la...
ney diari purplekyu....
supaya nnty boleyh purplekyu jadikan kenangan!^^

bak kate sorng blogger yg purplekyu terjumpe blog dye...
dye ckp, xpe la kalo x de spe yg bce blog dye...sbb blog tu adelah dye anggap diari dye... (ayt dye lebeyh kurng gtu la)

purplekyu ta igt blogger mane...maaf...

sbnrnyer kan purplekyu ade tertinggal sikit cerita dlm entri sblom ney...
entri [k][e][m]! part 1 tu...

sbnrnyer purplekyu saje tngglkn dlu sbb ngantuk...huhu...XD
ney pon dah rse nganntuk dah ney...
purplekyu x salu rse ngantuk time2 camney slalunyer(rsenyerlah)huhu...
tp lps kem ade la rse ngantuk dah time2 cmney...

sbnrnyer kan lps abah purplekyu hntrkan barang2 purplekyu kat skola...
mse tu dah pukul 11 lebeyh...
dah abes rehat...

lps hntr brang ngan diyana kat surau...
pegi masok kelas...
mase bm mase tuu...
kne buat oral time tuh...
igt kn boleyh terlepas...

pastu dah lame2 tunggu bile ckgu nak pnggil nak pegi kem kan...
tak panggil2 jugak...
pastu nak dekat kul 12 n nak dekat jugak mase utk purplekyu oral pulak...
dah la purplekyu ta buat ape2 lagi...
tak sedia ape2 pon...
beberapa hary sblom tu purplekyu cume hafal sinopsis je...
ape lagi...
cepat2 tulis ney...
tulis sinopsis bab 13...
tnpa rujuk buku sbb xde buku time tuh...
sume org nak pakai buku rujukan nak buat sinopsis utk oral diorang jugak...

purplekyu sempat buat sampai siap!yeay~!^0^
haha...asyik type 'yeay' je dlm entri...(sbb seronok!)kekeke ;p


purplekyu bukan kne buat sinopsis je...
kene buat watak perwatakan,latar n nilai dan persoalan...
rsenyer part nilai dan persoalan purplekyu sempat rujuk buku rujukan org...
hehe :)

nase sempat buad...lega2...
sbb mase tu nak dekat pukul 12...
igtkn tak sempat kne oral...
tp rmai budak laki tak dtg skola...
sbb pegi maen sukan....wakil skola...

soo...cepat la smpai mase utk purplekyu oral...
dpt la markah berapa je...
huhu...
yeay! ('yeay' lagi) huhu...purplekyu dpt buat oral ckp kat depan tuh...
tp ckgu ckp slow...
tu markah boleh2 thn jep...
huhu ;p ---> =.='

pstu tak lame fie tnye...
kul bape nak pegi...
byk kali jugak org tnye...
fie ckp bersedialah...
lps ney msty ade org panggil...
pstu tetibe ade fadhil dtg...
igt nak pnggil...rupenyer nak jumpe org laen...huhu
tp rupenyer kat sblh blakang dye ade diyana duk lambai2 kat purplekyu...
haha...rupenyer dah sampai masenyer tuk pegi kem!
nervous jugak...yelaa...pertame kali nak pegi la katekan...haha... =.='

pstu mntak kebenaran kat ckgu nak gi kem...
ckgu bagi!huhu...msty la kan...lalala~
pstu kemas2...isi pencil case dlm beg sume...
mase nak jalan nak pegi keluar dari kelas tuk pegi kem tu...
diaorng ney ucap 'bye' ade...ucap mcm2 ag la...huhu...
kekeke ;p rse mcm mkin nervous pun ye jugak...huhu ;p

pstu salam ckgu...
pegi kluar kelas...
ikut yani ngan diyana...
pegi kantin...
rupenyer dye dah hntr beg dye dlu kat kantin...
cume beg beju je dye blom antar kat kantin diyana ney...
dye igtkn yg ckgu dah pnggil purplekyu dah...
rupenyer pnggil diyana jea...kui3... ;p ---> =.='
x pe jea...hehe...^___^

ade brng byk...
purplekyu punyer brng yani tlg bwak 1...
hehe...
dah smpai kantin...tgk2 ckgu aisyah belanja mkn...
mkn ape?
mkn burger....
best jugak...
lapar2 cam tu...
ckgu belanja mkn...huhu ;p

smpai ctu dlu la kut...
sian kakak purplekyu dari tadi nak tgk vid kat utube...
tp sbb dye baek...
dye bg purplekyu pakai com kejap...
hehe...
muehehe... lalala~ ;p

k...thanks to all...
annyeong~!
tata!

Assalamualaikum...
Waalaikumussalam... ^____^

purple note : basuh baju kesan lumpur...perghh...cokelat! huhu...mstyla kan...
tokkan wane purple...lagi menakutkan...gmbr tak boleyh ltk dlm post ney...tak tau nape... ade problemo sikit... :(


f0r ReaDing ^___^



tekan like anda pasti jadi lagi cute dari adik anda

4 miRacLe! 0ucH! ^^:

sweet_apple said...

wahhhhh cikgu blanje makannn...

purplekyu^_^ said...

>>>sweet_apple
iyo2 la... ckgu baek

saya bukan tomato said...

wahhh wahhh ~ sonok nye ! lame dah tinggalkan zaman camping . hehe -.-'

purplekyu^_^ said...

>>>saya bukan tomato
hehe^^...ney pon bru fest ime pegi...kekeke ;p