STATUS UPDATED!
لا اله الا الله محمد رسول الله
The Blog: Happy Birthday Mak!

gambar

heartbeat

nuffie

Apr 14, 2012

Happy Birthday Mak!

Assalamualaikum
Waalaikumussalam

hye :)
nak membebel ape pon dah tak hengat sebenarnya
tapi rasa nak menaip jugak...hohoho

herm...maaf ●﹏●  mak lambat update pasal ni kat blog :P
nak wish Happy Birthday Mak!
pada 5/4 haritu :)


btw,
mak saya memang comel + cantik
hehe :P

purple note : tengok muka mak abah dapat pahala, jom tengok muka mereka...
 (kali ni purple note ni duk atas) :P

jangan marah bila mak abah membebel / bising2 oke.
dengar je mak bercerita benda yang sama banyak kali.
mungkin dia tak perasan yang dia dah cerita kat kita pasal hal tu haritu
tapi apa salahnya dengar dan gembirakan hati dia kan. :)
orang lain pun alami perkara yang sama. :D

*say cheese! take a pic*-bak kata daigo dalam dora the explorer
teehee~ tata :D


f0r ReaDing ^___^
 

tekan like anda pasti jadi lagi cute dari adik anda

4 miRacLe! 0ucH! ^^:

misyamissyou said...

happy birthday mak jugak! :D

purplekyu^_^ said...

@misyamissyou hehe, :D thanks~ :P

Fiza Diaries said...

happy birthday auntie ^_^
semoga panjang umur, murah rezeki selalu dan diberikan kesihatan yang baik :))

purplekyu^_^ said...

@Fiza Diaries hehe. :D. thanks for the wishes ^___^