STATUS UPDATED!
لا اله الا الله محمد رسول الله
The Blog: lunch dengan dinosour

gambar

heartbeat

nuffie

Apr 7, 2012

lunch dengan dinosour

Assalamualaikum
Walaikumussalam

hyep!annyeong!konichiwa!sawadeeka(kalo prmpuan balas sawadeeka,laki balas sawadeekrap)
btol kan? kankankan... :P

oke, haryney kite pegi mencekik dengan dino alias kawan me.
haryney me pegi makan chicken pox
haha, teringat adik salah cakap chicken pox tadi

time nak edit gmbar kat photoscape tadi, adik datang tengok
adik : ape tu? haa...chicken pox? bile kakde pegi makan chicken pox??
purplekyu : *tak terkata aka speechless*
adik : tak acik laa...
purplekyu : hehe, bukan chicken pox la, chicken chop...
adik : ha'ah la...chicken chop...

      this is mine

    this is hers

oke, kawan saya punye sos siap bentuk love lagi
saya punye bentuk sos tu macam...erkk...
lepas orang tu bagi kat saya, saya tengok sos tu, tetibe saya terfikirkan tentang poop

ha,ha,ha,ha,ha,ha ---> gelak sekat2 :D

oke, dan rupenyer dalam diam kawan saya pun fikir camtu lepas kitaorang borak pasal benda ni kat fb.
haha, ceh! tapi saya tetap makan dengan berselera, hohohohoho
tapi cuma sos lada hitam dye tak pedas sangat.
so saya bagi 50 per 100... huhuhu
*takde sape nak tau pong* = = ' ' '  (peluh banyak)   '''=_='''
heavy flow *apekah? :P haha

purple note : ingat nak buat button, lepas tu dia cakap lambat siap...bile boleh ambik? taktau lagi, sebab orang yang buatnye takde . . . . . . =..=


f0r ReaDing ^___^
 

tekan like anda pasti jadi lagi cute dari adik anda

10 miRacLe! 0ucH! ^^:

mas amira said...

comel nya sos dia !

purplekyu^_^ said...

@mas amira hehe, mesti yg love lagi comel...haha :P

Niswatus Solikah Samik said...

oke, pas ni mkn kat restoran nk order chicken pox! haha! comel adek...

purplekyu^_^ said...

@Niswatus Solikah Samik haha, sy comel jugak tak? :P

sis92 said...

ohoho chicken pox huhu

* dh lama tk makan demand2 ehehe

Munnafendy said...

sos tu 1 cara nak tarik pelanggan tu =)

purplekyu^_^ said...

@sis92 ehhehe, unnie pon dah lame teringin nak makan chicken pox ni :P akhirnya dapat la jugak...hohoho :))

purplekyu^_^ said...

@Munnafendy ha'ah, mmg comel...tp yg bentuk love tu yg lagi comel...hehehe :))

Fiza Diaries said...

malam ni nak ajak family dinner kt luar lahh, dah lama rasanya fiza tak makan chicken pox, nyum nyum terliur dah air liur nihh..kehkeh ^_^

purplekyu^_^ said...

@Fiza Diaries wahhh~ seronoknyer :D
hehe...makan byk2. ^^ enjoy your chicken pox~ :D